ESS Tregtare dhe Industriale

ESS Tregtare dhe Industriale

ESS Tregtare dhe Industriale

ESS Tregtare dhe Industriale

ESS Tregtare dhe Industriale

CTG-SQE-E200/CTG-SQE-E350

Komerciale dhe industriale ESS është ndërtuar me teknologjinë e avancuar të baterive LFP, duke përdorur një sërë modulesh për ruajtje efikase të energjisë. Madhësia e saj kompakte dhe dizajni i lehtë e bëjnë të lehtë instalimin dhe mirëmbajtjen, ndërsa dizajni standard i integruar i modulit siguron integrim të pandërprerë me sistemet tuaja ekzistuese.Sistemi ynë i besueshëm i menaxhimit të baterisë (BMS) dhe teknologjia e barazimit me performancë të lartë sigurojnë siguri dhe besueshmëri optimale të të gjithë sistemit.Me zgjidhjen tonë të ruajtjes së energjisë, mund të besoni se biznesi juaj do të ketë një burim të besueshëm dhe efikas të energjisë për të përmbushur nevojat tuaja për energji dhe besueshmërinë e të gjithë sistemit.Me zgjidhjen tonë të ruajtjes së energjisë, ju mund të besoni se biznesi juaj do të ketë një burim të besueshëm dhe efikas të energjisë për të përmbushur nevojat tuaja për energji.

TIPARI I PRODUKTIT

 • Teknologji e avancuar e baterive LFP

  Zgjidhja e ruajtjes së energjisë është ndërtuar me teknologjinë e avancuar të baterive LFP, e cila siguron ruajtje efikase të energjisë dhe performancë të besueshme.

 • Kompakt dhe i lehte

  Zgjidhja e ruajtjes së energjisë është kompakte dhe e lehtë, duke e bërë të lehtë instalimin dhe integrimin në sistemet ekzistuese.

 • Dizajni standard i ngulitur i modulit

  Dizajni standard i integruar i modulit siguron integrim pa probleme me sistemet tuaja ekzistuese, duke reduktuar kohën dhe kostot e instalimit.

 • Sistem i besueshëm i menaxhimit të baterisë (BMS)

  Zgjidhja e ruajtjes së energjisë përmban një sistem të besueshëm të menaxhimit të baterisë (BMS) që siguron siguri dhe besueshmëri optimale të të gjithë sistemit.

 • Teknologjia e barazimit me performancë të lartë

  Zgjidhja e ruajtjes së energjisë është e pajisur me teknologjinë e barazimit me performancë të lartë që siguron performancë optimale të baterisë dhe zgjat jetëgjatësinë e baterive.

 • Dizajn modular

  Zgjidhja përdor një seri modulesh për ruajtjen e energjisë, e cila lejon një dizajn modular që është i lehtë për t'u instaluar dhe mirëmbajtur.

PARAMETRAT E PRODUKTIT

Produkt CTG-SQE-E200 CTG-SQE-E350
Parametrat
Fuqia e vlerësuar (KW) 100 150
Prodhimi maksimal (fuqia) (KW) 110 160
Tensioni i vlerësuar i rrjetit të energjisë (Vac) 400
Frekuenca e vlerësuar e rrjetit të energjisë (Hz) 50/60
Mënyra e hyrjes Trefazore me tre linja / Trefazore me katër tela
Parametrat e baterisë
Lloji i qelizës LFP 3.2V/280Ah
Gama e tensionit të baterisë (V) 630900 8501200
Kapaciteti i sistemit të baterisë (kWh) 200 350
Mbrojtja
Hyrja DC Ndërprerësi i ngarkesës + Siguresa
Mbrojtja e konvertuesit AC Shkëputni çelësin
Mbrojtja e daljes së shkëmbimit Shkëputni çelësin
Sistemi i fikjes së zjarrit Aerosol / Hepfluoropropan / Mbrojtje nga uji
Parametrat konvencionale
Madhësia (W*D*H)mm 1500*1400*2250 1600*1400*2250
Pesha (Kg) 2500 3500
Mënyra e hyrjes Poshtë brenda dhe jashtë
Temperatura e mjedisit () -20-+50
Lartësia e punës (m) ≤4000(2000 nënvlerësim)
Mbrojtje IP IP65
Metoda e ftohjes Ftohje me ajër / ftohje të lëngshme
Ndërfaqja e komunikimit RS485/Ethernet
Protokolli i komunikimit MODBUS-RTU/MODBUS-TCP

STUDIMET E RASTEVE

PARAMETRAT E PRODUKTIT

 • PV ESS

  PV ESS

 • Banimi BESS

  Banimi BESS

NA KONTAKTONI

MUND TË NA KONTAKTONI KËTU

HETIM