Sistemi i ruajtjes së energjisë
Ruajtja e energjisë në shtëpi
Kabineti Elektrik standard
Enë
Portativ

SFQ RUAJTJA E ENERGJISË

SFQ Energy Storage System Technology Co., Ltd, u themelua në vitin 2022 si një degë në pronësi të plotë të Shenzhen Shengtun Group Co., Ltd. Ne jemi te specializuar në kërkimin, zhvillimin, prodhimin dhe shitjen e produkteve të sistemit të ruajtjes së energjisë.Misioni ynë është të ofrojmë zgjidhje novatore, të besueshme dhe të qëndrueshme për ruajtjen e energjisë në mbarë botën.Ne jemi të përkushtuar për të ofruar teknologji më të fundit, shërbim të jashtëzakonshëm ndaj klientit dhe një përkushtim të fortë ndaj qëndrueshmërisë.

Mëso më shumë

OBSHNE JEMI

Në SFQ, ne jemi një ekip ekspertësh të përkushtuar për të ofruar zgjidhje moderne të ruajtjes së energjisë për të përmbushur nevojat në zhvillim të klientëve tanë.

 • Kush Jemi Ne

  Kush Jemi Ne

  SFQ Energy Storage System Technology Co., Ltd është një kompani e teknologjisë së lartë e themeluar në vitin 2022. Është një degë e Shenzhen Chengtun Group Co., Ltd. SFQ e specializuar në produktin e sistemit të ruajtjes së energjisë.Fokusi ynë është t'u ofrojmë klientëve zgjidhje të qëndrueshme dhe të rinovueshme të energjisë.

 • Produktet

  Produktet

  Eksploroni gamën tonë të larmishme të produkteve të sistemit të ruajtjes së energjisë, duke përfshirë ruajtjen e energjisë në anën e rrjetit, ruajtjen e energjisë portative, ruajtjen e energjisë industriale dhe komerciale dhe zgjidhjet e ruajtjes së energjisë shtëpiake, të krijuara për t'ju fuqizuar me menaxhim të besueshëm dhe të qëndrueshëm të energjisë.

 • Zgjidhjet

  Zgjidhjet

  SFQ ofron një sërë zgjidhjesh për ruajtjen e energjisë për të përmbushur nevoja të ndryshme.Ne jemi të përkushtuar t'u ofrojmë klientëve zgjidhje të qëndrueshme dhe të rinovueshme të energjisë, duke përfshirë zgjidhjen e ruajtjes së energjisë në shtëpi, zgjidhjen e ruajtjes së energjisë në mikrorrjet, zgjidhjen e sistemit të energjisë fotovoltaike, etj.

SFQPRODUKTET

Eksploroni gamën tonë të larmishme të produkteve të sistemit të ruajtjes së energjisë, duke përfshirë ruajtjen e energjisë në anën e rrjetit, ruajtjen e energjisë portative, ruajtjen e energjisë industriale dhe komerciale dhe zgjidhjet e ruajtjes së energjisë shtëpiake, të krijuara për t'ju fuqizuar me menaxhim të besueshëm dhe të qëndrueshëm të energjisë.

 • Shpresa-1

  Shpresa-1
 • Kohezioni-1

  Kohezioni-1
 • Kohezioni-2

  Kohezioni-2
 • Kohezioni-C1

  Kohezioni-C1
 • Enë

  Enë
 • Ruajtja e Energjisë në Mikrorrjet

  Ruajtja e Energjisë në Mikrorrjet
 • Portativ

  Portativ
 • Bateria LFP

  Bateria LFP
 • Magazinimi komercial i baterive

  Magazinimi komercial i baterive
 • UPS/Bateria e qendrës së të dhënave

  UPS/Bateria e qendrës së të dhënave
 • Fuqia rezervë e stacionit bazë 5G

  Fuqia rezervë e stacionit bazë 5G
 • Fuqia rezervë e stacionit bazë

  Fuqia rezervë e stacionit bazë
SHIKO TË GJITHA PRODUKTET

PSENA ZGJIDHNI

Zgjidhni SFQ për angazhimin tonë të palëkundur ndaj cilësisë, inovacionit dhe kënaqësisë së klientit, pasi ne përpiqemi të tejkalojmë pritjet tuaja me zgjidhjet tona moderne të ruajtjes së energjisë.

 • 2

  GWh

  Dërgesat kumulative

 • 2

  +

  Rastet e suksesshme

 • 2

  +

  Vendet e Shpërndara

 • 2

  GWh

  Kapaciteti i prodhimit

Mëso më shumë

LAJME

Qëndroni të përditësuar me zhvillimet më të fundit, njohuritë e industrisë dhe përditësimet e kompanisë në sektorin e ruajtjes së energjisë përmes seksionit tonë Lajme, duke ju ofruar informacione të vlefshme dhe duke ju mbajtur të informuar për SFQ.

 • Zbulimi i Living Off-Grid: Eksplorimi i të mirat dhe të këqijat

  Zbulimi i Living Off-Grid: Eksplorimi ...

  Zbulimi i të jetuarit jashtë rrjetit: Eksplorimi i të mirat dhe të këqijat Hyrje Fillimi në udhëtimin e jetesës jashtë rrjetit është një vendim që i bën jehonë një ...

 • Sistemet e ruajtjes së energjisë: Një ndërrues i lojës për shkurtimin e faturave tuaja elektrike

  Sistemet e ruajtjes së energjisë: Një lojë-ndryshim...

  Sistemet e ruajtjes së energjisë: Një ndryshim lojërash për uljen e faturave të energjisë elektrike Në peizazhin gjithnjë në zhvillim të konsumit të energjisë, kërkimi për koston...

 • Fuqizimi i shtëpive: Përfitimet e sistemeve të ruajtjes së energjisë për banim

  Fuqizimi i shtëpive: Përfitimet e Res...

  Fuqizimi i shtëpive: Përfitimet e sistemeve të ruajtjes së energjisë për banim Në peizazhin gjithnjë në zhvillim të jetesës së qëndrueshme, energjia për banim...

SHIKO MË SHUMË

NA KONTAKTONI

MUND TË NA KONTAKTONI KËTU

HETIM