Комерцијални и индустриски ESS

Комерцијални и индустриски ESS

Комерцијални и индустриски ESS

Комерцијални и индустриски ESS

Комерцијални и индустриски ESS

CTG-SQE-E200/CTG-SQE-E350

Commercial & Industrial ESS е изграден со напредна технологија за батерии LFP, користејќи серија модули за ефикасно складирање на енергија. Неговата компактна големина и лесен дизајн го олеснуваат инсталирањето и одржувањето, додека стандардниот дизајн со вграден модул обезбедува беспрекорна интеграција со вашите постоечки системи.Нашиот сигурен систем за управување со батерии (BMS) и технологијата за изедначување со високи перформанси обезбедуваат оптимална безбедност и доверливост на целиот систем.Со нашето решение за складирање енергија, можете да верувате дека вашиот бизнис ќе има сигурен и ефикасен извор на енергија за да ги задоволи вашите потреби за енергија и доверливост на целиот систем.Со нашето решение за складирање енергија, можете да верувате дека вашиот бизнис ќе има сигурен и ефикасен извор на енергија за да ги задоволи вашите потреби за енергија.

КАРАКТЕРИСТИКА НА ПРОИЗВОДОТ

 • Напредна технологија за батерии LFP

  Решението за складирање енергија е изградено со напредна технологија за батерии LFP, која обезбедува ефикасно складирање енергија и сигурни перформанси.

 • Компактен и лесен

  Решението за складирање енергија е компактно и лесно, што го олеснува инсталирањето и интегрирањето во постоечките системи.

 • Стандарден вграден дизајн на модули

  Стандардниот дизајн на вградениот модул обезбедува беспрекорна интеграција со вашите постоечки системи, намалувајќи го времето и трошоците за инсталација.

 • Сигурен систем за управување со батерии (BMS)

  Решението за складирање енергија се одликува со сигурен систем за управување со батерии (BMS) кој обезбедува оптимална безбедност и доверливост на целиот систем.

 • Технологија за изедначување со високи перформанси

  Решението за складирање енергија е опремено со технологија за изедначување со високи перформанси што обезбедува оптимални перформанси на батеријата и го продолжува животниот век на батериите.

 • Модуларен дизајн

  Решението користи серија модули за складирање енергија, што овозможува модуларен дизајн кој е лесен за инсталирање и одржување.

ПАРАМЕТРИ НА ПРОИЗВОДОТ

Производ CTG-SQE-E200 CTG-SQE-E350
Параметри
Номинална моќност (KW) 100 150
Максимална (моќ) излезна (KW) 110 160
Номинален напон на електричната мрежа (Vac) 400
Номинална фреквенција на електричната мрежа (Hz) 50/60
Начин на пристап Трифазен три-линиски / Трифазен четири-жица
Параметри на батеријата
Тип на ќелија LFP 3,2V/280Ah
Опсег на напон на батеријата (V) 630900 8501200
Капацитет на батерискиот систем (kWh) 200 350
Заштита
DC влез Прекинувач за полнење + осигурувач
Конвертор AC заштита Исклучете го прекинувачот
Размена на излезна заштита Исклучете го прекинувачот
Систем за гаснење пожар Аеросол / Хепфлуоропропан / Водна заштита од пожар
Конвенционални параметри
Големина (Ш*Д*В)мм 1500*1400*2250 1600*1400*2250
Тежина (кг) 2500 3500
Начин на пристап Долу внатре и надолу
Температура на животната средина () -20-+50
Работна надморска височина (m) ≤4000(2000 година)
IP заштита IP65
Метод на ладење Воздушно ладење / течно ладење
Интерфејс за комуникација RS485/Етернет
Протокол за комуникација MODBUS-RTU/MODBUS-TCP

СТУДИИ НА СЛУЧАЈ

ПАРАМЕТРИ НА ПРОИЗВОДОТ

 • PV ESS

  PV ESS

 • Станбена BESS

  Станбена BESS

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

МОЖЕТЕ ДА НЕ КОНТАКТИРАТЕ ТУКА

ИСТРАЖУВАЊЕ