Sistemi i ri i ruajtjes së energjisë

Sistemi i ri i ruajtjes së energjisë

Sistemi i ri i ruajtjes së energjisë

Sistemi i ri i ruajtjes së energjisë

Sistemi i ri i ruajtjes së energjisë

CTG-SQE-C3MWh

Kontejnerët integrojnë baterinë, PCS, EMS, transformatorin e rritjes, komunikimin, shpërndarjen e energjisë dhe sistemet e mbrojtjes nga zjarri.Produktet e kontejnerëve të personalizueshëm janë të disponueshëm në një gamë madhësish nga 10 deri në 50 këmbë, duke shfaqur një arkitekturë modulare, menaxhim BMS me tre nivele, mbështetje për tensionin anësor DC për platformat 1500V dhe konfigurime fleksibël për të përmbushur nevojat e klientit.Këto sisteme kontejnerësh ofrojnë zgjidhje të besueshme dhe efikase të ruajtjes së energjisë për projektet e reja të prodhimit të energjisë.

TIPARI I PRODUKTIT

 • Zgjidhje Gjithë-Në-Një

  Sistemi i ri i ruajtjes së energjisë integron baterinë, PCS, EMS, transformatorin në rritje, komunikimin, shpërndarjen e energjisë dhe sistemet e mbrojtjes nga zjarri në një njësi të vetme, duke ofruar një zgjidhje gjithëpërfshirëse për nevojat e ruajtjes së energjisë.

 • Arkitekturë Modulare

  Sistemi i ri i ruajtjes së energjisë përmban një arkitekturë modulare që lejon instalimin dhe mirëmbajtjen e lehtë.

 • Menaxhimi i BMS me tre nivele

  Ka një BMS me tre nivele që siguron performancë optimale të baterisë dhe zgjat jetëgjatësinë e baterive.

 • Konfigurime fleksibël

  Sistemi ofron konfigurime fleksibël për të përmbushur nevojat specifike të klientëve, duke siguruar që ata të mund të marrin zgjidhjen e ruajtjes së energjisë që i përshtatet më së miri kërkesave të tyre.

 • Mbështetja e tensionit anësor DC

  Mbështet tensionin anësor DC për platformat 1500V, duke siguruar fleksibilitet dhe pajtueshmëri me një gamë të gjerë sistemesh të prodhimit të energjisë.

 • Madhësi të personalizueshme

  Sistemi është i disponueshëm në një gamë madhësish nga 10 deri në 50 këmbë, duke i bërë ato të përshtatshme për një sërë aplikacionesh dhe mjedisesh.

PARAMETRAT E PRODUKTIT

Lloji CTG-SQE-C3MWh
Lloji i Baterisë Fosfati i hekurit litium
Specifikimet e një qelize të vetme 3.2V/280Ah
Kapaciteti i vlerësuar i sistemit 3010 kWh
Tensioni i vlerësuar i sistemit 768 V
Jeta e ciklit qelizor ≥ 6000 herë në 25, shkalla e shkarkimit prej 0,5C
Gama e tensionit të sistemit 672V~852V
Metoda e komunikimit RS485/CAN/Ethernet
Niveli i mbrojtjes IP65
Temperatura e karikimit të baterisë 0~ 55
Temperatura e shkarkimit të baterisë -20~ 55
madhësia 12116*2438*2896mm
Pesha Rreth 30 T
Sistemi i mbrojtjes nga zjarri Sistemi i fikjes së zjarrit të tubacionit aerosol + heptafluoropropan
Lartësia e punës ≤4000 M

STUDIMET E RASTEVE

PARAMETRAT E PRODUKTIT

 • Mikro-rrjet ESS

  Mikro-rrjet ESS

NA KONTAKTONI

MUND TË NA KONTAKTONI KËTU

HETIM